Co s nešikovnýma rukama #4

22:26 Michelle B 4 Comments

V poslední době je u mě celkem teplo. :D Kromě toho, že jsem začala topit v kamnech (♥) jsem strávila čas i vypalováním. Do ruky jsem ale tentokrát vzala i bílej fix.

Na následující dva krasavce jsem dělala aukci na dobročinné účely - což si můžete přečíst v tomto článku. Výtěžek šel na pejsky a kočičky do záchranné stanice Pro psí duši, z.s. a vybralo se pro mě neuvěřitelných 2 100,- :)

4 komentáře:

  1. To je dokonalý! Jsem nevěděla, že jsi takový profík. :D :o hlavně ty precizní detaily, písmo, jemné linky, fakt moc pěkný! :) Nejvíc se mi líbí ty dvě světlé dřevěné tabule, na kterých je ten kůň a vlk. Dokážu si představit, že by to mělo super využití třeba v kavárnách, pokud by se to ještě nějak modifikovalo, jako tácky na hrníčky a tak:)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to je nádhera, na vypalované obrázky jsem už párkrát na internetu narazila, ale tohle je vážně neskutečné. :-) Pobavil mě název článku v kombinaci s tím, co jsem v něm objevila. Tohle bych si skutečně ráda někdy vyzkoušela. A vůbec se nedivím, že se na pejsky vybrala taková suma, je super, že takhle pomáháš! :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak tohle je krásný ♥ Jsi vážně neskutečně šikovná. Hlavně je nádherný, že i takhle pomáháš.

    Ketrin ~ Vnímej blog

    OdpovědětVymazat

Každý komentář potěší, děkuju vám ♥