MAKRO NA ZAHRADĚ

15:55 Michelle B 16 Comments

Jsem v plnym proudu balení, praní, žehlení,  hledání druhýho páru ponožek a podobnejch hrozně nezbytnejch věcí.
Potřebovala jsem si oddychnout, a tak jsem se vrhla na upravování fotek.

Asi před měsícem jsem si koupila makro kroužek na svůj objektiv. Koukala jsem na to na aliexpressu a stálo asi stovku, tak jsem si řekla, že to prubnu. Kroužek přišel, chvíli se mi doma jen válel, ale před pár dnama jsem se rozhodla ho vyzkoušet. :)

Tak komentujte, pochvalte, zkritizujte, ať se posunu zase o kousek dál. :)


Jo a ještě jsem vám chtěla říct, že jsem se rozhodla jít s davem a blogu jsem založila facebook stránku, která bude sloužit jako takový menší portfolio. V galerii totiž najdete složky s mýma fotkama.
No a taky tam s váma budu víc v kontaktu a dozvíte se tam ty nejvíc nejnovější novinky. Tak hoďte lajčík. :)

Tak se mějte fanfárově a žehlení zdar!

Michelle ♥

16 komentářů:

  1. Lajčík na stránce je, aspoň budu vědět o každém Tvém novém článku (většinou se mi totiž obloukem vyhýbají :D). Tedy pokud to ten slavný Facebook nebude vše redukovat.. každopádně máš ho tam! :)
    A k fotkám. Kritizovat? Co kritizovat? :D Vždyť jsou krásné ♥. Je pravda, že nejsem extra super fotograf, ale podle mého skvělé :). Opravdu Ti to jde a myslím, že Tě chválím v každém příspěvku, tak abys za chvíli neměla nosánek nahoru :P.
    Musím se ale pochlubit. Noo, pochlubit :D. Spolubydlící si koupil nový objektiv ^^. Tak se těším, až se s ním taky naučím, protože jsem včera něco zkoušela sama a nechtělo a nechtělo mi to zaostřit -_-. Tak jsem to vyměnila, že bych to stejně asi nevyfotila :D.

    http://es-veronica.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Paráda, díky! :)
      No, tak když nebude žádná kritika, tak se neurazim ;D .. Já myslim, že k tomu abych mohla mít nosánek nahoru mám ještě dost daleko :D ale i tak moc děkuju za tvoje milé komentáře! :)
      Noo vidíš, koukám, že tebe to baví před i za foťákem, tak ať se s tim sžiješ co nejdřív :)

      Vymazat
  2. Taková malá blbůstka a fotkám to dodá hned jinou atmošku :D :), pěkný fotky! :)
    Catamount GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně! :) Ale je pravda, že to sice udělá moc hezkej efekt, ale kvalitu fotky ten kroužek trochu ničí. Ikdyž tady to neni tolik vidět.

      Vymazat
  3. Páni, vypadá to nádherně. Já makro miluju! :)

    Days of Daysy

    OdpovědětVymazat
  4. Takové fotky ráda prohlížím, snad se tu časem objeví i další :) Ty kytičky mají krásnou barvu :) V létě jsem si koupila zrcadlovku, a těším se, až si někdy koupím i makro objektiv :) Focení mě strašně baví, i když zatím mé fotky nijak skvělé nejsou. Ale postupně se učím :)

    melisinblog.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Snad tě potěšim, když ti řeknu, že určitě se jich tu objeví ještě spoustu! :))
      A snad tě potěšim ještě jednou, když ti prozradim, že vůbec nepotřebuješ žádný makro objektiv. :D ty většinou bývají dost drahý. Tyhle fotky jsem pořídila jen díky šikovnýmu makro kroužku za pár peněz, který se jen namontuje na obyčejný objektiv :)

      Vymazat
    2. To jsem rada, ze budes pridavat dalsi fotky :) Koukala jsem, ze nejake ty objektivy jsou super drahe.Na krouzky kouknu, dekuju za tip :) neni slozite je na fotak pridelat? :)

      Vymazat
    3. To jsem rada, ze budes pridavat dalsi fotky :) Koukala jsem, ze nejake ty objektivy jsou super drahe.Na krouzky kouknu, dekuju za tip :) neni slozite je na fotak pridelat? :)

      Vymazat
    4. Hahaa, vuuuuuubec! Je to otázka tak tří až pěti sekund ;D kdy se ten kroužek jen našroubuje na objektiv :)) Samozřejmě je víc typů, takže si musíš objednat ten, co sedí na tvůj objektiv. To už by se pak řešilo lepenkou, kobercovkou a jinýma srandama. :D

      Vymazat
  5. Páni, fotky vypadají opravdu úžasně. Člověk žasne kolik krásy se dá najít v takových maličkostech.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Makro i nemakro, fotky kolikrát dokážou vykouzlit ledacos a ukázat krásu i na naprosto nečekaných místech :))

      Vymazat

Každý komentář potěší, děkuju vám ♥