Smoothie TIME

16:00 Michelle B 4 Comments

Ahoj všichni! :)

Venku to sice vypadá, že si z nás počasí dělá srandu (btw. počasí podle mě na plný čáře vyhrálo soutěž o nejlepší aprílový žertík), ale jáá jsem věčný optimista, mám strašnou radost, že už začíná jaro (ikdyž jen podle kalendáře) a já si přijdu, jako bych konečně po zimě mohla vylézt ze svýho brlohu a pořádně se protáhnout. :D
Tak, a s přicházejícím teplem taky přichází pořádná chuť na ovoce! (Né, že by v zimě nebyla, ale prostě to není ono ;D). A přece nebudeme nudně žvejkat jablko k snídani, banán k svačině a hrozny cucat místo bonbónků. Prostě to ovoce splácáme dohromady, hodíme do mixéru a vychutnáme si to pěkně všechno najednou a ani se nemusíme namáhat žvejkáním! Jak super! A aby ta splácanina vypadala dobře na instagramových fotkách, ozdobíme to pár kousků ovoce, které jsme zapomněli hodit do mixéru. A smoothie je na světě :)


Zdroj (weheartit.com)

Mým největším favoritem je zatím jednoznačně úplně jednoduché jahodovo-banánové smoothie. Stačí si nasbírat pár jahod (jasně, v tuhle dobu jedině tak u dvanácti měsíčků), ale ty ze supermarketu taky postačí. Potom už jen dva banány, zalejete mandlovým mlékem, rozmixujete a hotovo! Rychlý, jednoduchý a zasytí. :) 

Další ultra rychlou a jednoduchou sváču si uděláte z jahod, malin a ostružin. Ovoce pak zalijte mlékem, nebo neperlivou vodou.

Zdroj (weheartit.com)

A na závěr další můj další oblíbený recept. Budete potřebovat:
půlku jablka
banán
hrst malin
hrst jahod
vymačkanou štávu 1/2 grapefruitu
Zalijte opět mlékem, nebo neperlivou vodou a podávejte! :)

Nebojte se s ovocem experimentovat, míchat se dá cokoliv s čímkoliv a když s tímhle uberete, tohle přidáte, vytvoříte tak neskutečně množství barev a chutí! :) 

Tenhle článek jsem věnovala spíše smoothies z ovoce "ze zahrádky". V dalším článku se těšte na recepty z exotického ovoce, jako je mango, avokádo, kiwi apod. :) 

Máte rádi smoothie? Jaký je Vás oblíbený recept? Pište do komentářů :)

4 komentáře:

  1. smoothie som asi ešte nikdy nerobila :D teda ak sa neráta banán rozmixovaný v mlieku :D
    www.gummybaum.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to vážně? Chyba! :D Ve volnu si je dělám pravidelně každý den k snídani, protože skvěle zasytí. A navíc je to vážně ňamina! :) Rozhodně musíš vyzkoušet :)

      Vymazat
  2. ja som si smoothie tiež ešte nerobila, ja radšej všetko to ovocie normálne zjem a tak :D ale možno niekedy vyskúšam nejaký so špenátom a ovocím alebo tak :)
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
  3. Nejlepší jsou smoothie se špenátem :3 Je to opravdu výborné. Někdy to zkus:)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář potěší, děkuju vám ♥