FOTO | Nalezená fenka

19:23 Michelle B 2 Comments

To si takhle jdete na procházku a v dálce vidíte psa. Jelikož žiju na vesnici, toulavý pes asi pro místní není žádná novinka. Jenže mě to nedalo.
Čekala jsem, jestli zpozarohu nevyjde páníček, ale bohužel. Fenka nás za chvilku zmerčila a přiběhla k nám. Měla pěkných pár přisátých klíšťat a byla dost žíznivá. Za to ale byla pěkně mazlivá, okamžitě se začala lísat a slintat. Když jsem si byla jistější, že mě něchce sníst, zkusila jsem pohledat známku. Taky nic. Nejdřív jsem zkusila, jestli mě nezavede domů. Ale taky nic. Tak jsme zkusili, jestli půjde s náma a vzali jsme ji k nám na zahradu. Vyzkoušeli jsme sílu Facebooku a přidali pár příspěvků. Mezitím jsem ji dala vodu, vyndala klíšťata a vzala foťák. Majitel se pak ozval celkem rychle, ale že prý je v práci, že slečna ráda zrdhá, tak jestli si jí tam ještě chvíli necháme...

No, co vám budu povídat. Rychle se u nás zabydlela, na zahradě našla kost mýho psa a suveréně si jí šla zahrabat. :D Ale vracet se mi jí nechtělo. Tak mám aspoň pár fotek na památku. :)

Fešanda, co? :) Co vy a (cizí) psi? Kdybyste nějakýho našli, volali byste alespoň PČR, nebo si ho nevšímali?

2 komentáře:

  1. Krásný fotky! Já bych se asi nejspíše bála o Bertu, ale jakmile by byl pes neagresivní a přítulný, jako to bylo v případě téhle krasavice, asi bych taky něco podnikla. :)
    THE WORLD BY MARIA

    OdpovědětVymazat

Každý komentář potěší, děkuju vám ♥