Neumřela jsem

17:00 Michelle B 11 Comments

Ha
už je to celkem doba, co jsem tady byla aspoň trochu produktivní.
Nicméně, ikdyž jsem si dost naivně myslela, že mě to nikdy nepotká, i já jsem si hodila od blogu menší pauzičku.


Né, že bych na tu chvíli umřela úplně. Občas jsem stihla přečíst něčí článek a hodit nějaký ten komentář. Párkrát jsem si i našla čas na napsání článku. Ale většinou to stejně dopadlo tak, že jsem si jen napsala nadpis a jednu větu a článek uložila na pozdějc. Abych alespoň nezapomněla, o čem jsem to chtěla vlastně psát.

Ale jinak jsem blog a celkově internet absolutně nestíhala.

A proč?

Protože jsme se s přítelem (konečně) přestěhovali! :))

No, kdo takový stěhování zažil, tak mě snad pochopí. Protože to teda rozhodně neni žádná sranda.
Kdo se nikdy nestěhoval, ten si možná zaťuká na čelo.
A kdo se jako já stěhoval tak minimálně pětkrát, tak mu to už vlastně ani nepřijde.

Naštěstí už máme za sebou všechno to štukování (Jo! Naučila jsem se štukovat!), malování, zametání, vytírání za sebou. Jediný co mi zbejvá je umejt a naleštit okna, do těch se mi obzvlášť nechce!

A jelikož jsme se stěhovali do staršího baráčku po prarodičích, vypadá to tu zatim dost otřesně. Musíme toho tady spoustu předělat.

Zatím vymejšlím a hledám všelijaký "důitjorself" vymoženosti, s kterýma by to všechno vyšlo na co nejmíň peněz. Na čem ale šetřit nehodlám jsou tapety a všelijaký samolepíci fólie, kterýma chci přelepit jak kuchyňskou linku, tak všelijaký obklady, protože z těch mě kolikrát i přechází chuť k jídlu.

A pokud byste někdo měl nějaký supr tipy na všelijaký vymoženosti a vychytávky, tak sem s nima! A nešetřete mě. :)

No a navíc! Teď mám taky plný ruce práce s fanděním. :))

A pár snímků z insta na závěr.
Tak, né že bych taky malovala. Jen jsem pleskla ruku do kýblu a hodila to na instáč.

Naše pískle z kindervajíčka stěhování neslo velmi těžce, jak je vidět.

A taky jsem se tu naučila kouzlit.

Doufám, že odteď se vrátím do starých kolejí a další článek bude co nevidět :)

Tak se mějte fanfárově a hokeji zdar!
Michelle ♥

11 komentářů:

  1. Naprosto tě chápu, my teda když se stěhovali neměli až tolik moc věcí, spíš jsme to navozili časem a nábytku jsme měli možná tak tři kusy ze začátku (:D), ale i tak mě to umořilo. Akorát se děsím toho, až se budeme někdy v budnoucnu stěhovat z tohohle bytu. První jsem fakt ze začátku skoro nic neměli, teď za skoro 3 roky toho už mám mraky a mraky, takže hrůza. :D Ale ještě pár let můžu být v klidu. Plánujeme sice společně koupit domeček, ale na to je ještě spousta času. :)

    Days of Daysy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přijde mi, že čim víc věcí jsem si pořídila a zabalila, tim míň jich najednou vybaluju. Měli jsme skoro všechno a teď mi přijde, že nemáme nic. Nechápu :D
      Tak ať se vám koupě vydaří :) přece jen starat se o domek a o byt je celkem rozdíl. :)

      Vymazat
  2. Já se nikdy nestěhovala a hrozně se bojím toho dne, kdy třeba půjdu jenom na kolej. :D Protože... nó, slyšela jsem, že to není žádná prča. :D A taky bude hrozně těžký přestěhovat všechny ty knížky, žejo. :D
    Každopádně se těším na další články od tebe. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stěhování kamkoliv neni žádná prča! :D ale když jdeš do svýho, tak se aspoň stěhuješ s vidinou, že to nebudeš muset za chvíli zase stěhovat všechno znova :D
      Díky! Já se na to blogování překvapivě taky těšim! Hrozně mi to chybělo :)

      Vymazat
  3. Tak pak foť o 106 všechno co vyrobíš atd :)
    Jinak už jsme se stěhovala několikrát, ale z z tý představy jak se budeme stěhovat v srpnu zpátky do Česka tak z toho mám vážně hrůzu!:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Budu se snažit! :) každopádně to bude asi veselý.. Nejenom, že to chci za co nejmíň peněz, ale tohle bydlení je nanejvýš tak na dva, tři roky, takže to ještě budu muset nějak přizpůsobit i vidině dalšího bydlení :D
      My se naštěstí stěhovali asi pět kiláků od minulýho bydliště. Ale stěhovat se ze zahraničí, ty kráso, to bude masakr. Doufám, že o tom budeš psát! :)

      Vymazat
  4. Hezký článek i fotky:-)
    www.jdeocestu.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Tohle se dá pochopit. Navíc každý potřebuje občas blogovou pauzu. Strašně se těším, až si já budu jednou zakládat své vlastní místečko, poslední dobou stále hledám různé DIY do domácnosti a celkově styl pokojíků. :) Přeji hodně štěstí se zabydlováním! :)

    -EVA
    Rainbow Journeys

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné fotky :) já teda musím říct, že jsem se nestěhovala vůbec nikdy, ale věřím že to dá hodně práce. Přeji hodně zdaru s předělávním :)

    OdpovědětVymazat
  7. Jé, tak to gratuluji a tak trochu i závidím, já už bych chtěla taky do vlastního, ale ekonomicky mi to přijde potom ve finále nakonec úplně nevýhodné :/ odcházím ráno v 6 a vracím se v devět nebo i déle večer a to bych potom z toho nic neměla :/. Tak si to pořádně užijte, fakt vám to závidím :))

    OdpovědětVymazat
  8. my sme sa stahovali pred dvoma rokmi a o mesiac sa stahujeme zase :) nechce sa mi do toho ked si predstavim to balenie uz teraz mam krce:)
    Pozývam na veľkú letnú GIVEAWAY tu: https://biancaprincipessa.blogspot.sk/2016/05/rexona-giveaway.html

    OdpovědětVymazat

Každý komentář potěší, děkuju vám ♥